Journal of Industrial Engineering and Robotics
ISSN 3061-4112, ISSN-L 3061-4112
 

Efectori vacuumatici în construcție modulară pentru operații ambalare-împachetare. Proiectarea asistată a efectorilor. Realizarea practică a instalației de producere a vacuumului si a unor efectori de acest tip si testarea funcțională a acestora.

Published in Journal of Industrial Engineering and Robotics, Volume 2, Number 1
Written by CRISTIAN Georgiana Alexandra, POPA Alexandru-Marian
Scientific coordinators: Adrian NICOLESCU

Lucrarea de față a fost concepută ca incluzand 3 etape majore. Prima dintre acestea prezinta proiectarea asistată a unor efectori vacuumatici in construcție modulară pentru aplicații robotizate de ambalare-impachetare. Ea fost realizată cu ajutorul unei aplicatii spoftware (configuratorului online) a producatorului specializat in acest domeniu, (firma SCHMALZ), si este ilustrata prin etapele majore de proiectare a unui singur tip de efector. Cea de a doua etapă a constat in realizarea practică a ansamblului unui stand experimental necesar pentru furnizarea de vacuum, (etapa fiind prezentată in detaliu in paragraful 6 al lucrarii). Cea de a treia etapă a constat in realizarea efectiva (din componente modulare) a 2 efectori, unul dintre ei fiind cel construit in configurator iar cel de-al doilea fiind o variantă alternativă de realizare a acestuia, si respectiv testarea functionala a intregului sistem.

[Read full article] [Citation]

CRISTIAN G.A., POPA A.M. 2018, Efectori vacuumatici în construcție modulară pentru operații ambalare-împachetare. Proiectarea asistată a efectorilor. Realizarea practică a instalației de producere a vacuumului si a unor efectori de acest tip si testarea funcțională a acestora.. Journal of Industrial Engineering and Robotics, Volume 2, Number 1, ISSN 2601-5471, 227-233.

The publisher is not responsible for the opinions published in the Volume. They represent the authors’ point of view.

© 2024 Journal of Industrial Engineering and Robotics. All Rights Reserved. To be cited: Journal of Industrial Engineering and Robotics.

Powered by INTELIDEV